Главная arrow Рождество Христово arrow Привітання в прозі дружині з Різдвом Христовим своїми словами побажання
24:04:2024 г.

Привітання в прозі дружині з Різдвом Христовим своїми словами побажання

Image

 

Гарні, душевні та доброзичливі слова вітання коханій дружині від чоловіка з Різдвяним святом, приємні слова побажання від щирого серця для коханої жінки в Різдвяний вечір від коханого, текст поздоровлень, привітань і побажань своїми словами.

 

 

 

Красиві поздоровлення коханій від чоловіка

***
Дорога моя і кохана дружина! Моя друга половинка!

Вітаю тебе з цим світлим і добрим святом - Різдвом Христовим! Це найбільше християнське свято, чистий і морозний зимовий день нехай принесе тобі тепло і щастя.

Бажаю, щоб цей молодий рік приніс тобі здоров'я і радість, щоб Господь Бог завжди зберігав і оберігав тебе від усіляких негараздів. У свою чергу, я обіцяю завжди бути поруч у горі і в радості, любити тебе з кожним днем все більше і більше. Дякую Господу Богу за те, що він подарував мені зустріч з такою прекрасною жінкою і з'єднав наші люблячі серця воєдино.
 
Бажаю залишатися такою ж турботливою і доброю матір'ю для наших дітей, допомагати їм порадою і наставляти на шлях істинний. Бажаю завжди отримувати тільки хороші звістки, аналогічно тому, яке осяяло щастям і радістю весь світ - народження Ісуса Христа.

Нехай ангели-хранителі завжди будуть поруч і захищають твоє життя від горя і усіх негараздів. Завжди будь доброю і справедливою, вмій прощати, так як нас вчив Ісус Христос, дотримуйся всіх десятьох праведних заповідей Божих.

Відзнач цей день в колі своєї родини, в теплі і затишку і залишайся завжди самою собою і моєю коханою жінкою.

Люблю тебе!
Твій коханий чоловік!


Прекрасні вітання улюбленій дружині на Різдво

***
У цей особливий Різдвяний день я бажаю тобі, щоб полум'я святкової свічки палало так само яскраво, як наші з тобою почуття. Я хочу, щоб тепло різдвяного будинку зігрівало твою душу і серце, а перша зірка, що з'явилася сьогодні на небі, освітлювала твій життєвий шлях.

Нехай всі бажання, загадані сьогодні, будуть почуті небесними ангелами, і збуваються без усіляких зволікань!

Я хочу, щоб в світле свято Різдва, запалилася твоя щаслива зірка! Ця зірка буде носити твоє ім'я, і дарувати тобі найтепліші емоції і почуття.

Нехай дорога, по якій ти будеш йти по життю, буде усипана пелюстками твоїх улюблених квітів, а сніжинки, які падають з неба сьогодні, перетворюються в діаманти на твоїх ніжних пальчиках!

 

 

Різдвяні привітання дорогій жінці зі святом

***
Кохана дружина гідна кращих побажань, а моя дружина гідна поздоровлень від самого Різдвяного ангела, який сьогодні спускається з небес. Я бажаю, щоб всі твої сльозинки, які з'являються іноді у тебе в очах, раптом опинялися маленькими смішинками в куточках губ.

Нехай твоя любов зігріває всю нашу сім'ю і зміцнює її з кожним днем все більше. Я хочу, щоб ти розуміла, наскільки ти важлива для мене.

Сьогодні найкращий день для того, щоб сказати тобі про це.

 

Опросы

Какие поздравления вам нравятся:

Упаковка подарка

Подарок на день рожденияУ ваших близких скоро день рождения и вы собрались подарить красивый и оригинальный подарок. Чтобы ваш подарок запомнился надолго нужно его красиво упаковать.

Как это сделать читайте в нашей статье. Подробнее ... 

Праздничный торт

Торт на день рождения Любой наш праздник не обходится без торта, а уж день рождения тем более.

Кроме изумительного вкуса торт на день рождения несет с собой и старинный ритуал задувания свеч на нем.

Как сделать торт в домашних условиях можно узнать в нашей статье.  Подробнее ...